ALGEMENE VOORWAARDEN1. Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing voor alle bestellingen op afstand, die door de klant worden geplaatst bij http://www.josinle.nl.

Door een bestelling te plaatsen op http://www.josinle.nl accepteer de klant de algemene voorwaarden van http://www.josinle.nl


2. Bestelling

Na de bestelling zal een bevestiging per e- mail naar de klant terug gestuurd worden.

Indien de bestelling niet of gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant per e-mail zo snel mogelijk bericht. En zal de betaalde bedrag of de te veel betaalde bedrag terug betaald worden.

De bestelling wordt geleverd op de adres dat de klant ons kenbaar maakt.

Als de bestelling niet plaats vindt op onze geplande datum.
Neemt contact op met:

http://www.josinle.nl

jonsinle@outlook.com

Telf nr:0625122116


3. levering

Josinle streeft ernaar om bestellingen binnen 2 tot 5 dagen te leveren tenzij anders overeengekomen wordt.
Duurt veel langer dan de afgesproken levertermijn neem contact op met:
http://www.josinle.nl
josinle@outlook.com

Mocht de bestelling binnen 30 dagen niet plaats vinden, dan kan de klant de bestelling annuleren. En de betaalde bedrag zal terug betaald worden.

4. retour

De klant heeft 14 dagen bedenktijd en gaat in op de dag dat de bestelling is ontvangen. Indien er nog gedeeltelijk later wordt geleverd. Gaat de 14 dagen bedenktijd in op de dag van de laatste geleverd artikelen.

Retourneert de bestelling terug zoals aangegeven staat bij retour in de Algemene voorwaarden binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling.
Bij ontvangst nemen van de bestelling zal snel en uiterlijk binnen 30 dagen het betaalde bedrag inclusief verzendkosten op de zelfde wijzen als waarop u hebt betaald terug betalen worden.
De retour kosten die door de klant worden gemaakt worden niet vergoed tenzij we een anderen afspraak gemaakt hebben.
Niet onder rembours aan ons terug zenden.

Het bedrag zal aan de klant terug betaald worden. Tenzij de artikelen in goede staat zijn, niet vuil en gewassen zijn. Vermijd beschadiging en vervulling van de waren. Bij waardevermindering zal van de klant een schade vergoeding geëist worden.

Retourzending zorgvuldig zenden in originele verpakking inclusief accessoires en de bij behorende documentatie aan ons terug. Als u de originele verpakking niet meer heeft, zorg dan voor een passende verpakking die voldoende beschermt tegen transportschade.

Retourneren bij een brievenbus.

5. Prijs
De prijs van de goederen zijn in euro en inclusief 21% btw.
Gratis verzenden.

6. Betaalwijzen

ideal, Pay pal, Mastercard.

7. Garantie
Bij gebrek vertonen van de artikelen naar aanleiding van materiaal, kleur of fabrieken fouten of transportschaden kunt u aan ons binnen 7 dagen doorgeven en terug sturen met de retour formulier. De artikelen zal vervangen of de betaalde bedrag terug betalen worden.

Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen zijn het Nederlandse wettelijk vastgestelde garantie bepalingen van toepassing.

8. Klacht

Bij het constatering van niet goed in gebreken of fabriek fouten dient de klant dit meteen en uiterlijk binnen 7 dagen te melden en binnen 14 dagen terug sturen in de originele verpakking en zal de geleverde artikelen kosteloos vervangen of terug betalen. worden.

Op alle overeenkomsten is het Nederlandse recht van toepassing.

9.Geschillen

Op deze internet site en op deze algemene voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.

10. Gegevensbeheer

Uw gegevens worden opgenomen in het klantenbestand. De gegevens worden alleen gebruikt voor het bestelling te plaatsen en het leveren van de artikelen. Voor de rest zal de gegevens niet aan derde verstrekken voor een anderen doelstelling. Josinle houdt zich aan de Wet persoonsregistraties.

Zie ons Privacybeleid.


Adres:
Josinle

Telf nr: 31625122116

Email: josinle@outlook.com

http://www.josinle.nl

HERROEPEN VAN EEN BESTELLING


De klant heeft het recht om binnen 14 dagen zonder opgaven van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn is 14 dagen vanaf de dag dat de klant het laatste product in bezit heeft gekregen.

Om van de herroepingsrecht gebruik te maken moet de klant ons van de herroepen informeren:

Per post terug sturen met de retour formulier.

Telf nr: 31625122116

Per Email: josinle@outlook.com

Retourneert de bestelling terug zoals aangegeven staat bij retour in de Algemene voorwaarden binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Bij ontvangen nemen van de bestelling zal Josin binnen 30 dagen het betaalde bedrag inclusief verzendkosten op de zelfde wijzen als waarop u hebt betaald terug betalen. De retour kosten die door u worden gemaakt worden niet vergoed.
Niet onder rembours aan ons terug zenden.

Het bedrag zal aan de klant terug betaald worden, tenzij de goederen in goede staat zijn, niet gedragen, niet vuil en gewassen zijn. Vermijd beschadiging en vervulling van de waren. Bij waardevermindering zal Josin van de klant een schade vergoeding worden geëist.

Retourzending zorgvuldig zenden in originele verpakking inclusief accessoires en de bij behorende documentatie. Als u de originele verpakking niet meer heeft, zorg dan voor een passende verpakking die voldoende beschermd tegen transportschade.


Modelformulier voor herroeping downloaden